BIOLINE – Kauneus on sydämen asia

BIOLINE on Italialainen korkealuokkainen ihonhoitosarja. Italialainen kosmetologi Clara Corradini kehitti 30 vuotta sitten, kauneuskeskusta ja kosmetologikoulua johtaessaan, luonnonmukaisen kosmetiikkasarjan. Sarja lanseerattiin nimellä BIOLINE vuonna 1979.

BIOLINE Jato- logo tulee sanoista elämänlanka ja luonto. Research and beauty on lupaus tulevaisuudesta.

Tuotteet sisältää moderneja ja innovatiivisia kotihoito- ja hoitolatuotteita. BIOLINE tuotteet on valmistettu puhtaista raaka-aineista ja ne sisältävät paljon vaikuttavia aineita. Jalostus tapahtuu BIOLINEn laboratoriossa modernin teknologian keinoin. Tuotteet ovat tehokkaita, mutta turvallisia. Ne sisältävät vain luonnollisia väriaineita, tuoksuja ja kasviöljyjä.

BIOLINE on edelläkävijä tuodessaan ensimmäisenä ammattikäyttöön mm. yhdistelmän kaviaaria ja retinolia, hyaluronihapon, 3D-kasvohoidon sekä kasvikantasolut. Biolinen arvoja ovat kosmetologin ammattitaidon korostaminen, luonto, hyvinvointi ja turvallisuus. Nämä inspiroivat luomaan huippukosmetiikkaa. BIOLINE-tuotteet vastaavat persoonallisesti jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Sarjan kehittyessä sen luotettava perusta on säilynyt ennnallaan; kaikki on vain nykyaikaistettu,tehty turvallisemmaksi ja tehokkaammaksi.

fototonina-2B-194-
logo-researchandbeauty

Jätä vastaus