Miksi Bio Sculpture geelikynnet?

Bio Sculpture-geeli on kehitetty Etelä-Afrikassa 1988. Elmien Scholtz halusi tarjota markkinoille tuotesarjan, jolla voi pidentää ja vahvistaa luonnollista kynttä vahingoittamatta sitä.

Bio Sculpture on maailman ainoa kliinisesti testattu kynsienhotosarja. Geeli edesauttaa kynnen luonnollista kasvua ja vahvistaa omaa kynttä. Bio Sculpture-geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön. Geelillä voidaan vahvistaa joko oma luonnollinen kynsi tai pidentää halutun verran. Bio Sculpture on kehittänyt ja tuonut ensimmäisenä markkinoille geelipidennykset ilman tippiä. Pidennykset mukailevat oman kynnen kaarta ja näin näyttävät luonnollisislta. Geelikynsien avulla saat kauniit ja huolitellut kynnet jopa neljäksi viikoksi, eikä sinun tarvitse jatkuvasti korjailla lohkeilevaa kynsilakkaa. Bio Sculpturen valikoimasta löytyy jo yli 160 värigeeliä. UV-valokovetteinen geeli poistetaan ainutlaatuisella Bio Sculpture-geelinpistoaineella hellävaraisesti ja omaa kynttä vahingoittamatta. Geelisarja sopii yleensä myös herkillekin käyttäjille. Tuotekehittelyssä  ei käytetä eläinkokeita.

Bio Sculpture geelin avulla voimme auttaa asiakkaita, jotka kärsivät ongelmista kuten heikot ja ohuet kynnet, pysyvästi vaurioituneet kynnet, kynsien pureskelu tai kosmeettiset ongelmat.

Tällä hetkellä Bio Sculpture toimii jo 23 eri maassa. Tuotesarja on vakiinnuttanut asemansa terveellisempänä ja hellävaraisempana vaihtoehtona kynsien hoitamisessa ympäri maailman.

kuva: Anniina Salo

Jätä vastaus