Kampaamopalvelut

Tarjoamme monipuolisesti kampaamopalveluita. Meiltä saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt, hiustenpidennykset, Kérastase-erikoishoidot sekä föönaus- ja kampauspalvelut. Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia uudistautumisen ja hyvän olon kokemuksia.

 

Kérastase- hiustenhoitokäsittelyt:

Kérastasen hiuspohjan ja hiuskuidun hoitokäsittelyt ovat ihanteellinen tapa pitää huolta hiusten hyvinvoinnista.

Hoitorituaali alkaa henkilökohtaisella diagnoosilla, jolloin otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja tuntemukset. Liikkeessä käytämme ainutlaatuista Kérastase -kameraa, minkä avulla saamme laboratoriotasoista kuvaa ja pystymme helposti havainnollistamaan asiakkaalle, mikä on hiuspohjan ja hiuspituuden todellinen tilanne ja minkälaista tehohoitokäsittelyä suosittelisimme tehtäväksi.

Hoitorituaali antaa samalla myös hemmotteluhetken mielelle. Pääset rentoutumaan Kérastase -hoitohuoneessa kokonaisvaltaisesti. Voit levätä kevyesti hierovassa tuolissa, rentouttavaa musiikkia kuunnellen ja hoitohieronnoista nauttien.

 

Fusio-dose

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity yhdistelmä aktiivisia ainesosia. Tämä hoito voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi väri- tai rakennekäsittelyn yhteydessä pesupaikalla.

 

Kérastase hiuspohjan hoidot:

Stimuloiva rituaali

Rituaali stimuloi ja vahvistaa hiusta tyvestä lähtien palauttaakseen hiuspohjan tasapainon sekä antaakseen sille elinvoimaa.

 

Hiusta kaunistavat hoidot:

Syväkosteuttava rituaali

Lämpöaktiivinen, kosteuttava ja ravitseva hoito kuiville hiuksille.

Jälleenrakentava rituaali

Rakennepaikkaa välittömästi ja korjaa vaurioituneet hiukset tyvestä latvaan.

Kera-Therapy rituaali

Erittäin vaurioituneiden hiusten syvähoito.

Discipline -rituaali

Pitkävaikutteinen hiuksia silottava ja hallittavuutta tuova hoito, mikä antaa hiuksille keveyttä, likkuvuutta, ilmavuutta ja silkinpehmeyttä.

Chronologiste rituaali

Hiuspohjaa ja hiuskuitua kokonaisvaltaisesti elvyttävä luksushoito.

 

Hoitokäsittely on mahdollista yhdistää muiden kampaamopalveluiden yhteyteen. Esimerkiksi väri- tai kiharakäsittelyn jälkeen hius on erityisen vastaanottavainen tehohoidolle! Lisäksi kaikkien hoitokäsittelyiden hieronta-aikaa on mahdollista pidentää asiakkaan toiveiden mukaan!

 

Hiustenpidennykset:

Toteutamme yksilöllisiä hiustenpidennyksiä sinetti-,  teippi- ja magotekniikoilla.

Tuotemerkkeinä Great Lengths ja Simply Natural

 

Hinnasto

Parturipalvelut

Tarjoamme monipuolisesti parturipalveluita. Meiltä saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt sekä Kérastase-erikoishoidot. Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia uudistautumisen ja hyvän olon kokemuksia.

Hinnasto

Kosmetologipalvelut

Kauneushuone Kristalli tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia koko keholle ja mielelle. Hoitotarjonta on monipuolista; meiltä saat mm. kasvo-, jalka-, käsi- ja vartalohoidot. Palveluihimme kuuluvat myös kestovärjäykset ja sokerointi.

Hoidot tehdään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ohjaamme asiakasta kotihoitotuotteiden kanssa ja annamme jokapäiväisiä ihonhoitovinkkejä. Hoidon jälkeen suosittelemme tuotteet, joita hoidossa käytimme. Kasvohoidot tehdään decolteelle asti ja hoidon jälkeen tehdään tarvittaessa kevyt ehostus.

Hoitojen jälkeen on mahdollisuus nauttia kupillisesta kahvia, teetä tai kaakaota. Palvelemme jokaista asiakasta kunnioittaen ja kuunnellen.

 

 

Hinnasto

Hampaiden valkaisu

CeroPro-hampaidenvalkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaat poistamalla kiilteen värjäymät LED-valon ja valkaisugeelin avulla. Tehokas LED-lamppu aktivoi valkaisugeelin, jonka vaikuttava aine on natriumbikarbonaatti eli ruokasooda. Geeli ei sisällä lainkaan hampaiden valkaisussa yleisesti käytettävää peroksidia. Se on luonnonmukainen tuote eikä vahingoita hampaita tai ikeniä. Uuden LED-lamppu teknologian mahdollistama kylmä valo on turvallinen eikä se vaikuta kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Hampaiden tummumisen syyt ovat hyvin vaihtelevia. Yleisimmät syyt tummumiselle ovat ruokien väriaineet, kahvin, teen, punaviinin ja virvoitusjuomien kulutus sekä tupakointi. Myös tietyt antibiootit sekä joidenkin lääkkeiden pitkäaikainen käyttö voi vaikuttaa hampaiden tummumiseen. Hampaat värjäytyvät luonnollisesti myös ajan kuluessa ja iän karttuessa. Lisäksi hampaan kiille ohenee vanhetessaan ja sen rakenne muuttuu, mikä johtaa omalta osaltaan hammaskiilteen valoa heijastavien ominaisuuksien muuttumiseen.

LED-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 3 x 15 minuuttia. LED-valo ei kuumenna hampaan pintaa. Valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen. Valkaisulla saavutetaan jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat riippuen lähtökohdasta sekä ihmisen omasta hammasluun sävystä. Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa vain värjäytymiä kuljettaviin molekyyleihin hajottaen ne. Se ei heikennä hampaan kiillettä tai kuntoa.

Lisätietoja CeroPro-hampaidenvalkaisusta:
www.ceropro.eu

Elina Lepola
Hius- ja kauneushuone Kristalli
CeroPro hampaidenvalkaisukoulutuksen suorittanut asiantuntija

Hinnasto

Hieronta

Rentouttavan hieronnan lisäksi meiltä saa myös klassista hierontaa. Klassinen hieronta sopii asiakkaille, jotka kaipaavat napakampaa hierontaa. Hieronnan jälkeen on mahdollisuus nauttia rauhassa kahvia, teetä tai kaakaota.

Hinnasto

Geelikynnet

Bio Sculpture -geelikynsien avulla saat luonnolliset ja kauniit kynnet jopa kuukaudeksi. Geelillä voidaan vahvistaa joko oma luonnollinen kynsi tai pidentää haluamasi verran. Bio Sculpture -geelipidennykset mukailevat oman kynnen kaarta ja näyttävät näin luonnollisilta. Geeli edesauttaa oman kynnen kasvua ja vahvistaa sitä. Jos kärsit ongelmista, kuten heikot ja ohuet kynnet, pysyvästi vaurioituneet kynnet, kynsien pureskelu tai kosmeettiset virheet, on geelivahvistuksesta varmasti apua sinulle. Bio Sculpture tuotesarja on vakiinnuttanut asemansa terveellisempänä ja hellävaraisempana vaihtoehtona kynsien hoidossa ympäri maailman.

 

Lue lisää Bio Sculpturen blogitekstistä alla olevasta linkistä:

http://www.hiusjakauneushuonekristalli.fi/miksi-bio-sculpture-geelikynnet/

Hinnasto

Pistoshoidot

Miksi valita RevitaJal Volume?

RevitaJal Volume on injektiomuodossa oleva steriili lääkinnällinen laite. Se on kuumetta aiheuttamaton (apyrogeeninen), kudokseen liukeneva valmiste, jonka perusta on silloitettu hyaluronihappo. Se ei ole eläinperäinen, vaan on valmistettu bakteerifermentaatiolla.

RevitJal Volumen vaikutus perustuu dermiksen ja epidermiksen kudosten tilavuuden kasvuun. Hyaluronihapon hydrofiiliset molekyylit pystyvät luontaisesti sitomaan vettä monikertaisesti oman painonsa verran. Tämä mahdollistaa ihonsisäisen tilan täytön ja solujenvälisen tilan yhtenäistämisen sekä lisää kudosten jäntevyyttä. Hyaluroonihapon silloitus tekee täyteaineesta stabiilin, ja käsittelyn vaikutus kestää pidempään.

Tulokset näkyvät välittömästi heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Vaikutus kestää 4-12 kuukautta osana jatkuvaa hoito-ohjelmaa. Sen käyttö on yksinkertaista ja tehokasta

RevitaJal – tuotelinja on italialaisen tutkimustyön suunnitelun tulos. Kehitetty ja valmistettu kokonaan Italiassa Euroopan lääketieteellisen standardin mukaisesti. Tuotteelle on myönnetty myös laatutodistus ja CE -merkki 0373. Se on saavuttanut suuren suosion turvallisuutensa ja tehokkuutensa ansiosta.

 

– Käytetään mm. otsan ryppyjen korjaamiseen, huulten uudelleenmuotoiluun sekä hienojen juonteiden korjaamiseen.

– Kehitetty italialaisen tutkimustyön tuloksena.

– Turvallinen, tehokas ja hyvin siedetty.

– Erittäin hyvä hinta-laatusuhde.

– Näkyvät tulokset jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

– Takaa täysin luonnollisen lopputuloksen.

– Erinomaisen puhdas ja korkeatasoinen biologisesti yhteensopiva hyaluronihappo.

– Injektoitavan aineen vahvuus : 20-25 mg /ml.

– Vasta-aiheet esim : autoimmuuniset sairaudet, raskaus ja imetys sekä tulehdukselliset muutokset pistosalueella.

– Sivuvaikutukset : mustelmat pistosalueella, turvotukset, allerginen reaktio tai infektio.

 

Voit ottaa suoraan yhteyttä pistoshoitajaamme!

Sis-kirg. sairaanhoitaja Tarja Lotti p. 050 – 5334189

Hinnasto

Ripsienpidennykset

Meiltä sekä klassiset- että volyymiripsienpidennykset!

Hinnasto