Täydellinen hiusten hemmottelu – Chronologiste

yhjuamqakigxjpjsmykr

Chronologiste – kaikkien aikojen ylellisin Kérastase- tuoteperhe. Chronologiste-hoitorituaali elvyttää hiuspohjaa ja kaunistaa hiuksia. Jos hiuspohjassasi tai hiuksissasi ei ole erityisiä hoitotarpeita, mutta kaipaat hiuksiisi esimerkiksi kiiltoa ja pehmeyttä sekä täydellisen hyvän olon kokemuksen, on Chronologiste- rituaali juuri oikea vaihtoehto sinulle.

Hoitorituaalissa teknologiana toimii ainutlaatuinen Abyssine molekyyli, mikä on löydetty Tyynenmeren vulkaanisesta merenpohjasta. 3000 metrin syvyydessä se selviää kaikkein rajuimmissa ja elinkelvottomimmissa olosuhteissa. Tämän molekyylin uskomattomat ihon laatua parantavat vaikutukset löydettiin L’Oréal-laboratoriossa. Lisäksi Abyssinen on todettu vähentävän ihoärsytyksiä, suojaavan allergeeneiltä ja kemikaalien ihoärsytyksiltä. Abyssine yhdistettynä aminohappoja ja proteiineja sisältävään kaviaariin luovat poikkeuksellisen elvyttävän vaikutuksen.

Chronologisten tuotteet löydät ainoastaan salongeista, mitkä tarjoavat tätä ylellistä hoitorituaalia.

Le Soin-Gommage Rénovateur kuorintavoide

 

1800_0

Tehokkaasti elvyttävä kuorintavoide syväpuhdistaa hiuspohjan ja hiuskuidun. Kuorinta aktivoi ja stimuloi hiuspohjaa, tehostaa aktiiviaineiden vaikutusta ja moninkertaistaa shampookylvyn tehoa. Tuote sopii kaikille hiustyypeille. Levitä tuote ennen shampookylvetystä kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero noin viiden minuutin ajan, emulgoi ja huuhtele huolellisesti.

 

Bain Revitalisant shampookylpy

kerastase_chronologiste_bain_250ml_sansfond_150dpi__410

Shampookylpy antaa hiuksille pehmeyttä, kiiltoa ja samettisen tunteen latistamatta niitä. Tuote sopii kaikille hiustyypeille. Levitä sopiva määrä tuotetta hiuksiin, vaahdota ja hiero hetken. Huuhtele huolellisesti. Kuorinnan jälkeen tee shampookylvetys vain kerran.

La Crème de Régénération hiusnaamio

Kerastase-Creme-de-Régénération-Masker

Naamio pehmentää hiuskuitua, tasoittaa hiuksen pintaa sekä elvyttää hiuspohjaa. Tuote sopii kaikille hiustyypeille. Levitä pestyihin pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero hetken, anna vaikuttaa noin viisi minuuttia, emulgoi ja huuhtele huolellisesti.

Parfum en Huile parfymoitu tuoksuöljy

 

1803_0

Öljy verhoaa hiukset, hentoon ja hienostuneeseen tuoksuun sekä antaa hiuksille kiiltoa. Tuote sopii kaikille hiustyypeille. Hiustesi paksuudesta riippuen levitä maksimissaan 1-2 pumpullista tuotetta kuivaan hiuspituuteen välttäen tyveä.

DSC_0554_FotorzZX

 Tällä viikolla saimme vieraaksemme alan asiantuntijan erikoisparturi-kampaaja, Kérastase kouluttaja Kimmo Alarotun! Hänen opastuksellaan asiakkaamme saivat ainutlaatuista tietoa Kérastasesta sekä uudesta luksustuoteperhe- Chronologistesta.

DSC_0559_Fotorerg

DSC_0561_Fotor

DSC_0558_Fotor,kjgf

DSC_0565_Fotorkf67

DSC_0567_Fotorbhjk

DSC_0569_Fotorgyuoy

DSC_0583_Fotorhkjl6

DSC_0546_Fotorgyu

DSC_0545_Fotorhj

DSC_0547_Fotor75

DSC_0591_Fotorfr654

DSC_0571_Fotorku654

DSC_0600_Fotorf67

DSC_0606_Fotori75

DSC_0574_Fotoraa

DSC_0589_Fotorf67548

DSC_0611_Fotor,jb

DSC_0616_Fotori76r

DSC_0620_Fotorgy

 

Tutustu alla olevan linkin kautta myös Tampereella sijaitsevaan Hair Garage Kérastase Instituuttiin!

http://www.hairgarage.fi/fi/etusivu

 

Jätä vastaus