Kristallin kasvohoitovalikoima täydentyy Elizabeth Arden PRO -ammattikosmetiikkasarjalla ja -hoidoilla

Etsin kosmetologin tuote- ja hoitovalikoimaan uutta ihonhoitosarjaa. Elizabeth Arden Pro -ammattikosmetiikkasarja erottui selvästi edukseen:

  • Hoidot ovat tehokkaita ja niillä voidaan hoitaa monenlaisia ihotyyppejä. Osassa hoidoissa käytettävät turvalliset happokuorinnat ovat vaikutukseltaan tehokkaimpia, joita kosmetologit voivat hoidoissaan käyttää.
  • Tuotesarja on moderni, innovatiivinen ja sen kehityksessä on käytetty ihonhoitoalan viimeisintä tutkimustietoa.
  • Tuotteiden ulkonäkö miellyttää esteettisesti silmää.
  • Tuotteet ovat järkevän hintaisia.
  • Halusin tarjota asiakkaillemme jotain uutta ja mielenkiintoista. Elizabeth Arden PRO -sarja on juuri rantautunut Suomeen ja Kristalli on yksi ensimmäisistä hoitoloista, joiden valikoimaan tuotesarja hoitoineen kuuluu.

Huipputehokkaat, mutta turvalliset happokuorinnat

Elizabeth Arden PRO -hoitojen erikoisuus on AHA-happokuorinnat. Ne parantavat ihon kosteutta, vähentävät näkyviä juonteita ja ryppyjä sekä parantavat ihon pintaa, kimmoisuutta ja sävyä. Kuorintahoidot voidaan toteuttaa lyhyinä, jopa 30 minuutin kestoisina lounashoitona tai perusteellisimpina noin tunnin mittaisina hoitokokonaisuuksina.

Erinomaisilla kotihoitotuotteilla entistä parempiin tuloksiin

Elizabeth Arden PROn kotihoitotuotteilla tehostetaan ja syvennetään entisestään hoitolassa nautittua hoitoa. Lisäksi kotihoitotuotteiden välitön teho tekee ihosta heti nuorekkaamman näköisen. Kotihoidon ohjeistus perustuu Elizabeth Arden PROn omaan The Skin Health & Beauty Pyramid -ihonhoitostrategiaan, joka räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Priorisoituun iho-ongelman (esim. ikääntynyt/herkkä iho, epätasainen ihonsävy) kotihoitoon riittää keskimäärin vain kolme tuotetta!

Tervetuloa tutustumaan Elizabeth Arden Pro -tuotesarjaan ja -hoitoihin!

SKY-kosmetologi Pauliina Saksa, Kristalli

 


 

Hoitovalikoima

Elizabeth Arden Pro -kasvohoidot
The Power-Packed Lunchtime Peel
Ihoa tasapainottava ja näyttäviä tuloksia antava kuorintahoito. Hoito kuorii, kosteuttaa ja kirkastaa ihon välittömästi. Nopeasti toteuttava ”lounastauon” kuorintahoito sisältää runsaasti ihoa parantavia ominaisuuksia!
Sisältää kemiallisen kuorinnan

30 min59 €
The Power Prescription Faciel Peel
Asiakkaalle räätälöity tehokas, kirkastava kuorintahoito ja kasvohoito samassa. Intensiivinen hoito tasapainottaa ihoa välittömästi ja näkyvästi. Kuivalle, hyperpigmentoituneelle iholle ja ongelmaiholle. Ylinvoimaisesti tehokkain tapa saada pehmempi, sielämpi iho ja näkyviä tuloksia.
Sisältää kemiallisen kuorinnan
60 min99 €
High Definition Peel
Valmistaudu ihastumaan ihon uuteen kimmoisuuteen. Edistyksellinen tehokuorinta, jonka voi tehdä kerran kuukaudessa. Tehokas kuorintahoito vähentää ikäntymisen merkkejä näkyvästi. Tehokuorinta saa ihon näyttämään täyteläisemmältä ja se saa ihon hehkumaan ja siloittaa sitä.
Sisältää kemiallisen kuorinnan
30 min65 €
The Prescription Facial
Aktiivinen ja ihoa parantava kasvohoitorentouttavalla kasvohieronnalla Hoito kiinteyttää, kosteuttaa ja kuorii ihoa. Kuorinta tehdään ilman kemiallista kuorintaa, ja se on erinomainen tapa tutustua Elizabeth Arden PRO Peeling pads -kuorintalappuihin.
50 min 89 €
Mini Spa Treatment
Hyvä ensikosketus Elizabeth Arden PRO -hoitoihin. Hoito piristää ja hoitaa ihoa ja sen ehtii tehdä kiireisessäkin arjessa. Hemmottele itseäsi tällä lyhyellä hoidolla, joka virkistää ja raikastaa ihoa. Hoitoon sisältyy kosteuttava naamio. Hoito ei sisällä kemiallista kuorintaa. Tästä on hyvä jatkaa Elizabeth Arden PRO -kotihoitotuotteilla.
30 min49 €