iS Clinical -ihonhoitoratkaisut kasvomaskien käyttäjille

Clearing

Hoitosuositus kasvomaskien aiheuttamien ihon epäpuhtauksien ja tukkeumien hoitoon.

Kasvomaskin käyttö saattaa aiheuttaa erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle iho-ongelmien pahenemista, ihohuokosten tukkeutumista ja finnejä. Alla suositukseni ihonhoito-ohjelmaksi, joka auttaa ihon tukkeumiin ja pitämään ihon puhtaana.

 

1 CLEANSING COMPLEX aamuin, illoin

Tämä kaikille sopiva hellävarainen puhdistustuote puhdistaa tehokkaasti ihon pinnan ja ihohuokoset ilman, että se ottaisi iholta pois sen luonnolliset öljyt. Levitä pieni määrä tuotetta kostealle iholle ja hiero pyörittävin liikkein. Huuhtele ja painele kuivaksi. Puhdista kasvot aamuisin ja iltaisin. Jos kasvoilla on meikkiä, suosittelen iltaisin tuplapuhdistusta, jotta kaikki vesi- ja öljypohjainen lika saadaan poistettua iholta.

 

2 ACTIVE SERUM iltaisin

Sopii erinomaisesti kaikenikäisille naisille ja miehille sekä kaikille ihotyypeille. Levitä 3-5 tippaa kasvoille ja kaulalle kerran päivässä saavuttaaksesi silminnähden puhtaan, kuulaan ihon.

 

3 HYDRA-COOL SERUM aamuin, illoin

Kasveista peräisin olevat tehokkaat antioksidantit ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Iho pysyy pitkään kosteana, suojattuna ja kirkkaana. Levitä 3-5 tippaa kasvoille ja kaulalle niin usein kuin on tarvetta ja iho pysyy raikkaan kosteana. Hydra-cool serum myös lieventää active serumin mahdollisesti aiheuttamaa kihelmöintiä.

 

4 MOISTURIZING COMPLEX aamui/illoin

Tämän runsaasti antioksidantteja sisältävän kosteusvoide tarjoaa erinomaisen suojakilven iholle. Lisää aamuin ja/tai illoin hydra-cool serumin päälle suojaamaan ihoa tai jos iho on maskin käytöstä ärsyyntynyt.

 

Calming

Hoitosuositus kasvomaskien aiheuttaman ihoärsytyksen, punoituksen ja vahingoittumisen hoitoon.

Kasvomaskin käyttö saattaa aiheuttaa ihoärsytystä, kuten punoitusta, turvotusta ja ihon vahingoittumista. Näiden oireiden helpottamiseksi suosittelen käyttämään ihoa rauhoittavia ja uudistavia tuotteita, jotka auttavat palauttamaan ihon suojakyvyn ja edistämään ihon yleistä terveyttä.

Ihon tervettä suojakerrosta tarvitaan taistelussa viruksia, bakteereja ja muita ympäristöhaittoja vastaan.

 

1 CREAM CLEANSER aamuin, illoin

Erittäin hellävarainen, ravitseva, mutta silti tehokas puhdistustuote, joka sisältää runsaasti ihoa suojaavia antioksidantteja ja joka kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Hiero kasvoille ja kaulalle. Pyyhi pois tai huuhtele vedellä.

 

2 SHEALD RECOVERY BALM

Tehokkaasti kosteuttava, ihoa vahvistava tuotekoostumus tarjoaa iholle tehokkaan kosteutuksen lisäksi suojaavan kerroksen. Se sopii loistavasti kuivalle, herkälle tai vahingoittuneelle iholle. Levitä niin usein kuin on tarvetta.

 

3 EXTREME PROTECT SPF 30 aamuisin

Vaihtoehtoisesti voit suojata ihosi päivällä Extreme protect -voiteella. Täyteläinen uudistava, kosteuttava voide suojaa ihoasi ympäristöhaitoilta ja hoitaa ärtynyttä ihoa. Jos ihosi on rikkoutunut, käytä Sheald recovery balmia myös aamuisin.

 

+ COPPER FIRMING MIST

Suojaava kosteussuihke toimii erinomaisena lisänä niin epäpuhtauksiin kuin kuivuuteenkin taipuvaiselle iholle! Auttaa tukemaan ihon omia suojatoimintoja taistelussa ympäristön haittavaikutuksia ja tulehduksia vastaan. Rauhoittaa ihoa. Suihkuttele niin usein kuin haluat!

 


 

iS Clinical -tuotteet verkkokaupasta tai myymälästämme

0

Your Cart