Kampaamopalvelut

Tarjoamme monipuolisesti kampaamopalveluita. Meiltä saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt, hiustenpidennykset, Kérastase-erikoishoidot sekä föönaus- ja kampauspalvelut. Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia uudistautumisen ja hyvän olon kokemuksia.

 

Kérastase- hiustenhoitokäsittelyt:

Kérastasen hiuspohjan ja hiuskuidun hoitokäsittelyt ovat ihanteellinen tapa pitää huolta hiusten hyvinvoinnista.

Hoitorituaali alkaa henkilökohtaisella diagnoosilla, jolloin otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja tuntemukset. Liikkeessä käytämme ainutlaatuista Kérastase -kameraa, minkä avulla saamme laboratoriotasoista kuvaa ja pystymme helposti havainnollistamaan asiakkaalle, mikä on hiuspohjan ja hiuspituuden todellinen tilanne ja minkälaista tehohoitokäsittelyä suosittelisimme tehtäväksi.

Hoitorituaali antaa samalla myös hemmotteluhetken mielelle. Pääset rentoutumaan Kérastase -hoitohuoneessa kokonaisvaltaisesti. Voit levätä kevyesti hierovassa tuolissa, rentouttavaa musiikkia kuunnellen ja hoitohieronnoista nauttien.

 

Fusio-dose

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity yhdistelmä aktiivisia ainesosia. Tämä hoito voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi väri- tai rakennekäsittelyn yhteydessä pesupaikalla.

 

Kérastase hiuspohjan hoidot:

Stimuloiva rituaali

Rituaali stimuloi ja vahvistaa hiusta tyvestä lähtien palauttaakseen hiuspohjan tasapainon sekä antaakseen sille elinvoimaa.

 

Hiusta kaunistavat hoidot:

Syväkosteuttava rituaali

Lämpöaktiivinen, kosteuttava ja ravitseva hoito kuiville hiuksille.

Jälleenrakentava rituaali

Rakennepaikkaa välittömästi ja korjaa vaurioituneet hiukset tyvestä latvaan.

Kera-Therapy rituaali

Erittäin vaurioituneiden hiusten syvähoito.

Discipline -rituaali

Pitkävaikutteinen hiuksia silottava ja hallittavuutta tuova hoito, mikä antaa hiuksille keveyttä, likkuvuutta, ilmavuutta ja silkinpehmeyttä.

Chronologiste rituaali

Hiuspohjaa ja hiuskuitua kokonaisvaltaisesti elvyttävä luksushoito.

 

Hoitokäsittely on mahdollista yhdistää muiden kampaamopalveluiden yhteyteen. Esimerkiksi väri- tai kiharakäsittelyn jälkeen hius on erityisen vastaanottavainen tehohoidolle! Lisäksi kaikkien hoitokäsittelyiden hieronta-aikaa on mahdollista pidentää asiakkaan toiveiden mukaan!

 

Hiustenpidennykset:

Toteutamme yksilöllisiä hiustenpidennyksiä sinetti-,  teippi- ja magotekniikoilla.

Tuotemerkkeinä Great Lengths ja Simply Natural

 

Hinnasto

Parturipalvelut

Tarjoamme monipuolisesti parturipalveluita. Meiltä saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt sekä Kérastase-erikoishoidot. Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia uudistautumisen ja hyvän olon kokemuksia.

Hinnasto

Kosmetologi

Kauneushuone Kristalli tarjoaa kokonaisvaltaista hyvinvointia koko keholle ja mielelle. Hoitotarjonta on monipuolista: meiltä saat mm. kasvo-, jalka- ja vartalohoidot. Palveluihimme kuuluvat myös kestovärjäykset, sokeroinnit ja rentouttavat hieronnat.

Hoidot tehdään aina räätälöidysti asiakkaan tarpeiden mukaan. Ohjaamme asiakasta kotihoitotuotteiden kanssa ja annamme jokapäiväisiä ihonhoitovinkkejä. Kasvohoidot tehdään decolteelle asti ja hoidon jälkeen tehdään tarvittaessa kevyt ehostus.

Hoitojen jälkeen on mahdollisuus nauttia kupillisesta kahvia, teetä tai kaakaota. Palvelemme jokaista asiakasta kunnioittaen ja kuunnellen.

Kosmetologipalveluista vastaa SKY-kosmetologi Pauliina.

Tutustu tarkemmin

» Hinnasto ja tarkemmat palvelukuvaukset

» HydraFacial – markkinoiden edistynein ja tehokkain ihonpuhdistus

» Sokerointi – pitkäkestoinen ihokarvojen poisto

Kosmetologin hoitohuone

 

 

Hinnasto

Meikkaukset

Hius- ja Kauneushuone Kristallissa palvelee ammattilainen myös meikkien parissa. Meikkitaiteilijan palveluista löydät meikit niin arkeen kuin juhlaan, sekä myös mahdollisuuden oppia meikkaamaan itse itseäsi. Erikoisuutena ovat Temptu PRO Airbrush -meikkaukset, kulmien monisävyvärjäys ja muotoilu, sekä uutena palveluna microblading-kulmat. Kristallissa on myös myynnissä kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja Korres, jonka tuotteet perustuvat luonnollisiin ainesosiin.

Hinnasto

Kestotaivutukset

Lash lift eli ripsien kestotaivutus. Tässä luodaan luonnonripsiin lisää kaarevuutta ja näyttävyyttä käsittelemällä ne tarkoitukseen suunnitelluilla taivutus- ja kiinnitysaineilla. Kaarevuutta saadaan valitsemalla erikokoisista silikonimuoteista ripsille parhaiten sopiva, mutta halutun lopputulosta huomioiden. Lopuksi kestovärjätään. Kestotaivutus pysyy noin 6-8 viikkoa tai jopa pidempää riippuen omien ripsien kasvutahdista.

Brow lift eli kulmakarvojen laminointi tai toisin sanoen kulmakarvojen pitkäkestoinen kestomuotoilu. Tässä asetetaan kulmakarvat haluttuun muotoon niin, että ne näyttävät mahdollisimman siisteiltä ja tuuheilta. Lopputulos riippuu suuresti omien kulmakarvojen tuuheudesta. Palvelun päätteeksi kulmakarvat kestovärjätään. Kestomuotoilu pysyy jopa 5 viikkoa.

Hinnasto

Hampaiden valkaisu

CeroPro-hampaidenvalkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaat poistamalla kiilteen värjäymät LED-valon ja valkaisugeelin avulla. Tehokas LED-lamppu aktivoi valkaisugeelin, jonka vaikuttava aine on natriumbikarbonaatti eli ruokasooda. Geeli ei sisällä lainkaan hampaiden valkaisussa yleisesti käytettävää peroksidia. Se on luonnonmukainen tuote eikä vahingoita hampaita tai ikeniä. Uuden LED-lamppu teknologian mahdollistama kylmä valo on turvallinen eikä se vaikuta kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Hampaiden tummumisen syyt ovat hyvin vaihtelevia. Yleisimmät syyt tummumiselle ovat ruokien väriaineet, kahvin, teen, punaviinin ja virvoitusjuomien kulutus sekä tupakointi. Myös tietyt antibiootit sekä joidenkin lääkkeiden pitkäaikainen käyttö voi vaikuttaa hampaiden tummumiseen. Hampaat värjäytyvät luonnollisesti myös ajan kuluessa ja iän karttuessa. Lisäksi hampaan kiille ohenee vanhetessaan ja sen rakenne muuttuu, mikä johtaa omalta osaltaan hammaskiilteen valoa heijastavien ominaisuuksien muuttumiseen.

LED-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 3 x 15 minuuttia. LED-valo ei kuumenna hampaan pintaa. Valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen. Valkaisulla saavutetaan jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat riippuen lähtökohdasta sekä ihmisen omasta hammasluun sävystä. Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa vain värjäytymiä kuljettaviin molekyyleihin hajottaen ne. Se ei heikennä hampaan kiillettä tai kuntoa.

Lisätietoja CeroPro-hampaidenvalkaisusta:
www.ceropro.eu

Hinnasto

0

Your Cart