Hampaiden valkaisu

CeroPro-hampaidenvalkaisu on hoito, joka vaalentaa hampaat poistamalla kiilteen värjäymät LED-valon ja valkaisugeelin avulla. Tehokas LED-lamppu aktivoi valkaisugeelin, jonka vaikuttava aine on natriumbikarbonaatti eli ruokasooda. Geeli ei sisällä lainkaan hampaiden valkaisussa yleisesti käytettävää peroksidia. Se on luonnonmukainen tuote eikä vahingoita hampaita tai ikeniä. Uuden LED-lamppu teknologian mahdollistama kylmä valo on turvallinen eikä se vaikuta kudoksiin suun sisällä tai ulkopuolella.

Hampaiden tummumisen syyt ovat hyvin vaihtelevia. Yleisimmät syyt tummumiselle ovat ruokien väriaineet, kahvin, teen, punaviinin ja virvoitusjuomien kulutus sekä tupakointi. Myös tietyt antibiootit sekä joidenkin lääkkeiden pitkäaikainen käyttö voi vaikuttaa hampaiden tummumiseen. Hampaat värjäytyvät luonnollisesti myös ajan kuluessa ja iän karttuessa. Lisäksi hampaan kiille ohenee vanhetessaan ja sen rakenne muuttuu, mikä johtaa omalta osaltaan hammaskiilteen valoa heijastavien ominaisuuksien muuttumiseen.

LED-valovalkaisussa hampaat käsitellään valkaisuaineella 3 x 15 minuuttia. LED-valo ei kuumenna hampaan pintaa. Valkaisu ei aiheuta vihlontaa hoidon aikana eikä sen jälkeen. Valkaisulla saavutetaan jopa 2-9 astetta vaaleammat hampaat riippuen lähtökohdasta sekä ihmisen omasta hammasluun sävystä. Valkaisu ei muuta hampaan omaa rakennetta, vaan se vaikuttaa vain värjäytymiä kuljettaviin molekyyleihin hajottaen ne. Se ei heikennä hampaan kiillettä tai kuntoa.

Lisätietoja CeroPro-hampaidenvalkaisusta:
www.ceropro.eu

0

Your Cart