Kampaamopalvelut

Tarjoamme monipuolisesti kampaamopalveluita. Meiltä saat yksilöllisesti toteutetut hiustenleikkaukset, väri- ja rakennekäsittelyt, hiustenpidennykset, Kérastase-erikoishoidot sekä föönaus- ja kampauspalvelut. Tavoitteenamme on luoda ainutlaatuisia uudistautumisen ja hyvän olon kokemuksia.

 

Kérastase- hiustenhoitokäsittelyt:

Kérastasen hiuspohjan ja hiuskuidun hoitokäsittelyt ovat ihanteellinen tapa pitää huolta hiusten hyvinvoinnista.

Hoitorituaali alkaa henkilökohtaisella diagnoosilla, jolloin otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja tuntemukset. Liikkeessä käytämme ainutlaatuista Kérastase -kameraa, minkä avulla saamme laboratoriotasoista kuvaa ja pystymme helposti havainnollistamaan asiakkaalle, mikä on hiuspohjan ja hiuspituuden todellinen tilanne ja minkälaista tehohoitokäsittelyä suosittelisimme tehtäväksi.

Hoitorituaali antaa samalla myös hemmotteluhetken mielelle. Pääset rentoutumaan Kérastase -hoitohuoneessa kokonaisvaltaisesti. Voit levätä kevyesti hierovassa tuolissa, rentouttavaa musiikkia kuunnellen ja hoitohieronnoista nauttien.

 

Fusio-dose

Asiakkaan tarpeisiin räätälöity yhdistelmä aktiivisia ainesosia. Tämä hoito voidaan helposti toteuttaa esimerkiksi väri- tai rakennekäsittelyn yhteydessä pesupaikalla.

 

Kérastase hiuspohjan hoidot:

Stimuloiva rituaali

Rituaali stimuloi ja vahvistaa hiusta tyvestä lähtien palauttaakseen hiuspohjan tasapainon sekä antaakseen sille elinvoimaa.

 

Hiusta kaunistavat hoidot:

Syväkosteuttava rituaali

Lämpöaktiivinen, kosteuttava ja ravitseva hoito kuiville hiuksille.

Jälleenrakentava rituaali

Rakennepaikkaa välittömästi ja korjaa vaurioituneet hiukset tyvestä latvaan.

Kera-Therapy rituaali

Erittäin vaurioituneiden hiusten syvähoito.

Discipline -rituaali

Pitkävaikutteinen hiuksia silottava ja hallittavuutta tuova hoito, mikä antaa hiuksille keveyttä, likkuvuutta, ilmavuutta ja silkinpehmeyttä.

Chronologiste rituaali

Hiuspohjaa ja hiuskuitua kokonaisvaltaisesti elvyttävä luksushoito.

 

Hoitokäsittely on mahdollista yhdistää muiden kampaamopalveluiden yhteyteen. Esimerkiksi väri- tai kiharakäsittelyn jälkeen hius on erityisen vastaanottavainen tehohoidolle! Lisäksi kaikkien hoitokäsittelyiden hieronta-aikaa on mahdollista pidentää asiakkaan toiveiden mukaan!

 

Hiustenpidennykset:

Toteutamme yksilöllisiä hiustenpidennyksiä sinetti-,  teippi- ja magotekniikoilla.

Tuotemerkkeinä Great Lengths ja Simply Natural

 

0

Your Cart